CSR

Kontakt os

info@csr-maerket.dk

Tilmeld din virksomhed

Sæt fokus på CSR og tilmeld din virksomhed allerede i dag!

ÆGTE RELATIONER

og kreativt samspil

Den odenseanske virksomhed TimberNest udfordrer måden vi er sociale på i et moderne og digitaliseret samfund. Visionen er at skabe sociale møbler, der understøtter autentisk samspil mellem mennesker. Dette gøres ved at designe møbler, der stimulerer naturligt samvær.

Modtrend

De sociale møbler kan ses som en modtrend til de mange sociale medier, der som sådan ikke opbygger sunde og naturlige relationer i sig selv.

 

Produceret på Fyn

Møblerne er dansk design, og er produceret på Fyn. Møblernes konstruktion er nøje overvejet. I en TimberNest sidder du ansigt til ansigt med brugerne af møblet – det skaber en god kontakt. De sociale møbler har derudover en vippefunktion, der byder op til aktivitet.

Gennem en lille bevægelse kan brugerne af møblet sætte det i bevægelse. På den måde kan brugerne påvirke hinanden.
Christian Bason, Adm. direktør fra Dansk Design Center har udtalt følgende om TimberNest:

– TimberNest har skabt et genialt socialt møbel, som bryder med tidens digitale trends og skaber en anderledes engagerende ramme for menneskers samvær. Materialerne, æstetikken og håndværket er præget af vores stærke nordiske designtradition – og samtidig sender møblet et klart signal om social og miljømæssig bevidsthed. TimberNest er en attraktiv investering for organisationer der vil reflektere tiden og invitere til nye relationer mellem mennesker.

Byrumsinventar med fællesskabet i centrum

Det er ikke kun den adm. direktør, Christian Bason, der kan se potentialet i de sociale møbler. I slutningen af 2017 købte Odense kommune i fællesskab med Cityhuset og Cityforeningen 6 TimberNest møbler. Møblerne er blandt andet blevet placeret i Kongensgade Nord som en del af projektet “Sammen om Odense”. Projektet går i al sin enkelhed ud på at skabe plads til hygge og samvær.

Et bæredygtigt perspektiv

I takt med at TimberNest arbejder på at bringe mennesker tættere sammen og skabe autentiske relationer på kryds og tværs, bliver der simultant arbejdet på at drive en bæredygtig forretning.

Størstedelen af de materialer der bliver brugt i produktionen af TimberNest er træ. Træ er det absolut mest klima- og miljøvenlige råstof i verden. Træ belaster næsten ikke klimaet med ekstra CO2, heller ikke når det afbrændes og bruges til energi. Dansk Skovforening forklarer hvorfor.

TimberNest anvender desuden udelukkende dansk træ i produktionen. Det betyder, at der har været en minimal fragt i forbindelse med levering af materialer. De sociale møbler er dansk design produceret i Danmark af danske træ.

Vi er kontinuerligt på udkig efter, hvordan vi kan optimere vores forretning, så driften bliver mere bæredygtig. For os er det ikke nok at være virksomhed og tjene penge, dette skal ske på fornuftig og forsvarlig vis, udtaler Kristian Grove Poulsen, Adm. direktør hos TimberNest.

Tilmelding

Første års deltagelse 2.499 DKK ex. moms. Herefter 1.999 DKK ex moms pr. år. Kontigentet betales forud.

4 + 5 =