Dette indhold er sponsoreret 

Er det på tide at din webside skal opdateres, så din virksomhed får større succes med ecommerce? Så bør du overveje at samarbejde med en professionel magento ekspert. Magento er en af verdens mest benyttede open source e-handelsplatforme. Det er er ejet af Adobe og har et meget brugervenligt interface, som også kendetegner Adobes andre programmer. En ekspert i Magento har erfaring med Magentos nyeste opdateringer og kan garantere at du kommer til tops i konkurrencen mod andre i din branche. Hos MCB finder du certificerede Magento eksperter, der leverer løsninger til både B2B og B2C virksomheder. Det unikke ved Magento er også, at den kan håndtere både B2B og B2C ecommerce. Så hvis du også sælger produkter til andre virksomheder, kan en Magento udvikler hjælpe dig med at skræddersy platformen til netop din branche.

Spar tid med en specialist 

Magento er ganske gratis at bruge, og derfor er det måske fristende at spare penge og springe ud i at udvikle din handelsplatform på egen hånd. Men dette bør du kraftigt genoverveje. Selvom Magento er meget brugervenligt, tager det tid at sætte sig ind i, hvordan Magento fungerer og opdaterer din webshop. Det er derfor du skal hyre en erfaren specialist, der kender de nyeste opdateringer, og de ekstra tricks, der får din webshop til at fremstå brugervenlig og funktionel på ingen tid. Dermed kan du bruge din værdifulde tid på at udvikle nye ideer til din virksomhed.

Bliv højt rangeret 

En vigtig del i opbygningen af en Magento webshop er SEO. Hvis du ikke bruger tid på at optimere dit indhold, kommer du ikke frem i Googles søgninger. Her kan en ekspert hjælpe dig med at optimere din platforms funktionalitet, så den gør sit bedste. De kan samtidig også teste din websides brugervenlighed. Google er en søgemaskine, der bliver klogere for hver dag der går, og din Magento ekspert kan hjælpe dig med at navigere i den nye verden af søgemaskineoptimering, så du bliver holdt up to date med, hvordan du optimerer dit salg.

Sikkerhed og tilfredshed i top 

Som virksomhed vil du gerne undgå hackerangreb og at kunderne forlader din webshop, fordi hastighed og funktionalitet ikke er god nok. En Magento ekspert kan stå for cybersikkerheden, samt minimere risikoen for at fejl og problemer opstår på din e-handelsplatform, ved løbende at analysere den. Eksperten sikrer sig også, at du har den nyeste opdatering af Magento og tjekker for eventuelle sikkerhedsproblemer. På den måde er du sikker på, at din online forretning performer helt i top og du vil opleve, at kunderne kommer igen på grund af en god oplevelse på din handelsplatform.