Mange danskere synes i højere grad at det er vigtigt at virksomheder tager et socialt ansvar, og sætter fokus på at deres medarbejdere har det godt. Begreber som arbejdsmiljø, stress og sundhed ligger top of mind hos de fleste, når de skal skifte arbejdsplads. For at sikre glade og raske medarbejdere, er flere virksomheder begyndt at sætte fokus på medarbejdersundhed, teambuilding og stresshåndtering. 

Grunden til at sætte fokus på det er fordi glade og sunde medarbejdere simpelthen arbejder bedre. For at skabe et godt arbejdsmiljø, handler det om at få mange parametre til at gå op i en højere enhed. For mange er det en blanding af arbejdsglæde, sund kost og motion, en god stemning på arbejdspladsen og sparring med kollegaer.

Glade og sunde medarbejdere

Hvordan skaber man de bedste omgivelser for sine medarbejdere? Udover gode arbejdsforhold og frynsegoder, viser det virkelig at virksomheden investerer i sine medarbejdere, når virksomheder tager ansvar for deres medarbejderes overordnede sundhed. Sunde medarbejdere betyder færre sygedage, mere energi og bedre fokus. For medarbejderne betyder sundhed et større overskud i hverdagen og bedre fysisk velvære.  

Virksomheder er naturligvis interesserede i at deres medarbejdere har det godt og er glade. For at få hjemmelivet og arbejdslivet til at hænge sammen, har mange bare ikke tiden til at skulle træne hver dag. Her kan et træningsprogram, der er specifikt lavet til den enkeltes behov og træning være den mest effektive løsning.

Motion i arbejdstiden og firmadag

Nogle virksomheder har indført motion i arbejdstiden, så medarbejderne får rørt sig og får et energiboost til resten af dagen. Ved at indføre jævnlige aktiviteter og firmadage, vil det også fungere som teambuilding og ryste medarbejderne endnu mere sammen.  

Få hjælp af en personlig træner 

Udover sund mad på arbejdspladsen, motion i arbejdstiden, fokus på at skabe mindre stress og mere glæde, skal der også gøres en indsats på hjemmefronten. De bedste resultater skabes ved en livsstilsomlægning, der også fokuserer på søvn, mental sundhed, hormonbalance, og mange flere af de faktorer der spiller ind på menneskets overordnede helbred. Ved at få hjælp fra en personlig træner, kan du få den støtte og opbakning, der er svær at finde når du står alene i et fitnesscenter. Så har du en person der kender dig, motiverer dig og sørger for at du overholder dine mål. 

Har din virksomhed hovedsæde på Århus-kanten, kan det være utroligt gavnligt at søge råd fra en personlig træner i Århus. Ved at måle din overordnede sundhed, se på dine behov og ønsker, samt at tage en mere holistisk tilgang til sundhed, kan de hjælpe din livsstilsomlægning godt på vej. 

En personlig træner tilrettelægger træningsprogrammet efter dit liv, arbejde og ønsker, så det passer fuldstændig til dine behov.