Dette indhold er sponsoreret 

Hvad enten du arbejder på kontor, lager eller butik, kan der være behov for en elefantfod, når du skal op i højderne for fx at hente en varer eller papirer. Måske du normalt bruger din stol til at komme derop. Det kan også være, at du bruger en stige, når du skal på lageret for at hente varer. Dette kan gøres meget nemmere ved brug af en elefantfod, som du uden besvær kan træde op på. 

Hvad er fordelen ved en elefantfod? 

Når man er på arbejde, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Det er ligeledes vigtigt at passe på sin krop og formindske chancen for ulykker. Når du bruger en stol eller stige til at hente ting i højderne, er der stor risiko for rygskader og fald. Derfor er det vigtigt, at du til arbejdet køber en elefantfod, som står sikkert fast på gulvet, og som ikke er til besvær for dig at rykke. På den måde skåner du ryggen for vægt, der på længere sigt kan skabe skader. En anden fordel ved en elefantfod er, at den ikke fylder i et rum. Med minimal udnyttelse af pladsen kan du have plads til meget andet på dit kontor, lager eller butik. 

Udnyt skamlen på kontoret

Det er måske ikke, hvad elefantfoden oprindeligt blev skabt til, men faktisk kan den også bruges som skammel, når du i de lange eftermiddage får brug for at få fødder op i højden. Det kan være en god måde at skåne kroppen for de samme stillinger, som du til daglig sidder i. Måske du samtidig kan strække lidt ud, når du sidder i møder eller laver andet kontorarbejde, hvor siddestillingen kan være hård. 

Ny kontorstol?

Når du nu alligevel skal bestille en elefantfod til at forsøge din kvalitet i hverdagen, kan det måske være, at du også skal have en ny aj kontorstol med i købet. Det kan gøre vidunder for dig at få en ny stol, som støtter op omkring din ryg, og skåner dig for usunde stillinger. Her kan du finde en stol, der er ergonomisk testet med det rigtige materiale og form. Er det tilfældet, at du skal have en ny kontorstol, vil det være en fordel for dig, at få efter en med armlæn og et ryglæn, der støtter hele vejen op ad din ryg. Ligeledes skal den være blød, så du ikke over længere tid får ondt af at sidde i den.