Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der heri nævnes. Teksten kan indeholde betalte links.  

Det bliver stadig mere og mere populært at handle på nettet. Vil man som webshop skille sig ud, er man derfor også nødt til at gøre noget ekstraordinært for at vinde de mange forbrugeres gunst. Vi kigger her nærmere på netop nethandel.

Store besparelser lokker kunderne til tasterne

Den helt store grund til, at rigtig mange danskere i dag handler på nettet, er naturligvis, at der er gode penge at spare på denne måde. Som regel kan man spare rigtig meget ved at handle online fremfor i en fysisk butik, og dét er noget, forbrugerne kan lide.

På webshoppen emma.dk er der i særdeleshed gode muligheder for at spare penge. Ikke nok med at det er en webshop, så er det også en webshop, der forhandler produkter til indkøbspriser. Det vil sige, at du ofte kan spare helt op til 85 % på dine produkter ved at købe dem her fremfor i en fysisk butik. Når du handler på netop denne side, optjener du desuden CashPoints, og der er naturligvis fri fragt. Det er blot nogle af de mange grunde til, at emma.dk i dag er blevet så populær. Læs mere om emma.dk hos hashtagmor.dk, eller tag et kig på emma dk’s Facebookside.

Fasthold kunderne med fri fragt

Det er ofte ikke helt nok, at man kan lokke med nogle gode priser i sin webshop. Faktisk er der rigtig mange forbrugere, der står af, hvis de skal betale fragt hos en webshop. Når der skal betales fragt, kommer man nemlig som forbruger til at betale, også selvom man eksempelvis ender med at returnere sin vare. Dét er der ikke særlig mange, der er interesserede i. Som webshopejer er det derfor også ganske fornuftigt at tilbyde fri fragt til sine kunder.

Den store konkurrence, der i dag er inden or nethandel, er naturligvis til forbrugernes fordel. Konkurrencen betyder nemlig, at de mange webshops virkelig er nødt til at anstrenge sig, hvis de vil få kunderne til at handle hos netop dem. Det betyder netop fri fragt, fri returret og rigtig gode priser mange steder.

Udover at det er fornuftigt at vinde kunder på gode priser og fri fragt, er det i dag også væsentligt at have nogle ordentlige værdier, hvis man vil sælge noget. Har man værdierne i orden, er der gode chancer for at få flere kunder.