Vi lever efterhånden i en digitaliseret verden, hvor det meste foregår online. Det har i særdeleshed også ramt erhvervslivet, hvor det efterhånden er normalt, at næsten al kommunikation foregår over nettet. Derfor er det blevet vigtigere end nogensinde før at beskytte medarbejderne i din virksomhed fra online angreb, der både kan gå ud over dem og din virksomhed. CSR betyder Corporate Social Responsibility, der handler om virksomhederes grundlæggende samfundsmæssige ansvar. Det er blandt andet medarbejdernes vilkår og økonomiske udfordringer, hvor en VPN-tjeneste vil kunne hjælpe enhver virksomhed med at forbedre disse initiativer.

Hvad er VPN?

Ganske kort fortalt, så står VPN for ”Virtuel Privat Netværk”. Det er en tjeneste, som kan gøre din adfærd for internettet usynlig. Det vil sige, at der ikke er andre, der kan overvåge, hvad du laver på nettet. Det er lige meget, hvor du logger dig ind henne, så kan du ved hjælp af en VPN-tjeneste usynliggøre dig. Du får muligheden for at oprette forbindelse til en lang række forskellige servere i hele verden.

Hvis du vælger at benytte dig af VPN, så kan du skjule din trafik gennem den valgte server. Du kan dermed skjule og ændre din IP-adresse til den server, du er forbundet til. Det er utrolig smart, da du ikke længere behøver at være bekymret for, om der er nogle, som overvåger din adfærd på nettet.

Beskyt din virksomhed og dine ansatte

Der er flere virksomheder, der vælger at benytte VPN-tjenester for at beskytte deres medarbejdere for overvågning. Der er efterhånden så mange ukendte professionelle dataspecialister på nettet, der kun har ét job, og der har udnyttet dine medarbejderes adfærd på nettet. Det bliver til meget værdifulde data, som kan sælges til andre virksomheder. Ved at investere i en VPN-tjeneste viser du også din medarbejdere, at du går op i, at de kan bruge internettet sikkert, når de er på arbejde. Det er en rigtig god måde at styrke dine ansattes arbejdsvilkår, da de vil være mere sikre i deres dagligdag, hvor det meste af tiden foregår online.

Det er ikke kun en fordel at investere i en VPN-tjeneste for at sikre dine medarbejdere. Det er også en rigtig god måde at sikre din virksomheds økonomi på. Internettet er stadig et utrolig usikkert sted at befinde sig, og der er mange risikofaktorer, hver gang du surfer rundt på det store internet. Der er desværre rigtig mange sager, hvor virksomheder får stjålet vigtige koder til forskellige kontoer. Der er flere, som lider et stort økonomisk tab, når dette sker.

Du kan undgå de her økonomiske udfordringer, hvis du investerer i en VPN-tjeneste, der kan hjælpe din virksomhed med at forblive anonym i sin adfærd.

Lad dine ansatte arbejde hjemmefra

Det er ikke kun muligheden for at beskytte din virksomhed og de ansattes adfærd på internettet, så kan du også bruge de forskellige servere til at lade dine ansatte arbejde hjemmefra. Der er efterhånden en stor del af de danske virksomheder, hvor de ansatte ofte har én eller flere arbejdsdage hjemmefra, og her kan det være problematisk at skelne mellem arbejde og fritid. Det kan både være på grund af, at de skal bruge deres egen computer og deres eget netværk.

Med en VPN-tjeneste kan dine ansatte logge på din virksomheds netværk og have mulighed for at arbejde hjemmefra, som var de nede på kontoret. Dermed bliver det også lettere for dem at kunne skelne mellem arbejde og fritid, da de benytte virksomhedens netværk.

Find den bedste VPN

Det er dog ikke nogen nyhed, at VPN-tjenesterne er kommet. Derfor er markedet allerede nu godt dækket ind med forskellige udbydere, der kan tilbyde dig en fornuftig løsning. Her er det ofte, som ved de fleste ting i verden, at dem, der er bedst, koster mest. Du har dog umiddelbart ikke noget at frygte, da de ikke er specielt dyre. Der er flere ganske udmærkede VPN-tjenester, som du kan investere i for alt mellem 20 og 100 kr. om måneden. De nyeste udgaver har gerne et meget brugervenligt styresystem, som du installerer på din enhed.

Du skal derfor ikke være bekymret for, om du får noget meget kompliceret teknologi. Det er ofte meget lige til. Med programmet kan du selv bestemme, hvornår du vil koble op til en VPN-server og herefter surfe rundt på internettet med stor sikkerhed og helt anonymt. Du kan vælge en VPN-tjeneste, der også har andre tilbud. Flere af dem har også mulighed for dobbelt kryptering, blokeringer af irriterende reklamer og meget andet.

Hvis du ønsker en grundig gennemgang af de forskellige udbydere af VPN-tjenester, kan du trykke din på vpnportalen.dk.

Derfor skal du også vælge en VPN-tjeneste

Foruden at sikre dine ansatte og din virksomhed er der også en lang række andre fordele ved at investere i en VPN-tjeneste. Hvis du er stor Netflix-fan og elsker at se deres serier, så ved du også, at det ikke er muligt at se indholdet andre steder i verden. Her vil du skulle bruge en VPN til at få skiftet IP-adresse, så det passer til det land, du befinder dig i. Det kan også fungere den anden vej rundt, hvis du for eksempel er på ferie i USA, men gerne vil din serie på TV2. Det er ikke muligt, da du skal have en dansk IP-adresse for at se de danske programmer.

Det kan du få ordnet med en VPN-tjeneste, så du altid kan se dine serier på farten, lige meget hvor i verden du befinder dig. Derudover er der mange, der vælger at benytte en VPN-tjeneste, når de er på ferie. Her kan du bruge det trådløse internet på de forskellige hoteller uden at skulle bekymre dig om, der er nogle, som stjæler din information.

Det er samtidig godt for dine ansatte, hvis de skal arbejde, mens de er i udlandet. Så er de sikret, at der ikke nogen, som stjæler indhold fra deres mails, der kan skade dem og virksomheden. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have et Skype-møde, mens du er på forretningsrejse eller en af dine ansatte er afsted. Med en VPN-tjeneste er I sikre på, at der ikke er nogen, som følger med i jeres samtale eller læser chatten.