CSR værktøjer

Vi har gjort det nemt for dig

Vi har samlet en liste over nyttige CSR værktøjer, som kan hjælpe virksomheder og andre organisationer med at komme godt i gang med CSR processen.

 

Vitapus

Vitapus har udviklet en række CO2 beregnere, som du kan anvende til at beregne din virksomheds CO2-udledning ved transport, flyrejser og energiforbrug. Derefter kan du vælge at CO2-neutralisere disse aktiviteter. Vitapus kan også være behjælpelige med dine CO2 beregninger.

Vitapus skaber CO2-reduktioner, som er tilsvarende din CO2-udledning, gennem deltagelse i klimaprojekter, som skaber permanente og målbare CO2-reduktioner. Projekterne godkendes af Gold Standard, som oprindeligt er startet af Verdensnaturfonden.

 

CSRguide.dk

CSRguide.dk er et webbaseret CSR værktøj, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Standard. Siden indeholder en række forskellige CSR værktøjer som kan hjælpe dig og din virksomhed gennem CSR processen.

 

CSR Kompasset

CSR Kompasset er et værktøj til virksomheder der kan bidrage med nemmere at efterleve internationale retningslinjer for virksomheders samfundsansvar i leverandørkæden. Værktøjet er målrettet mindre og mellemstore virksomheder, dog kan større virksomheder også finde inspiration. CSR Kompassets værktøj består af gode råd, cases, skabeloner og nyttige links.

 

Klimakompasset 

Klimakompasset er et CSR værktøj, som har til formål et hjælpe virksomheder og andre organisationer med at udarbejde en seriøs klimastrategi. En klimastrategi som skal bidrage til at reducere CO2-udledningen, spare på energien og mindske klimapåvirkningen.