CSR

CO2-neutrale

Flyrejser

Kontakt os

info@csr-maerket.dk

Tilmeld din virksomhed

Sæt fokus på CSR og tilmeld din virksomhed allerede i dag!

STORE MÆNGDER

BRÆNDSTOF

Flyrejser er en CO2-udledende affære. Det kræver store mængder brændstof at holde flyene i luften, og de mange flyrejser, der finder sted indenrigs og udenrigs, er derfor med til at belaste klimaet markant.

Et grønt samarbejde

Rejsebureauet Skov Rejser har valgt at inkorporere en grøn og miljømæssig CSR strategi for at løfte deres del af ansvaret.

CSR strategien udmønter sig helt konkret i et samarbejde med den værdibaserede virksomhed Vitapus.

Vitapus hjælper bl.a. virksomheder med at stille de nødvendige ressourcer til rådighed, så der er mulighed for at forstå og tage ansvar for deres indvirkning på miljøet.

Grundet samarbejdet med Vitapus kan Skov Rejser nu tilbyde deres kunder, at de ved købet af deres rejse, kan gøre flyrejsen CO2-neutral.

Sådan bliver flyrejserne CO2-neutrale

Skov Rejser tilbyder deres kunder at gøre deres flyrejse CO2-neutral, når de bestiller deres rejse. For at bidrage yderligere og gøre det mere attraktivt for kunden at kompensere for CO2-udledningen, har Skov Rejser valgt at betale for halvdelen af CO2-kompensationen. Derfor skal kunden blot betale resten, for at flyrejsen bliver gjort CO2-neutral.

Som en ekstra bonus bliver der sat en 5-stjernet CO2-neutral rejse på højkant til alle kunder, der vælger at CO2-neutralisere deres flyrejse.

Gold Standard verificeret klimaprojekter

Med udgangspunkt i beregninger og research fra The Center for Air Transportation Systems Research beregner Vitapus, hvor meget CO2 den enkelte flyrejse kan holdes ansvarlig for.

Efterfølgende skaber Vitapus den nødvendige CO2-reduktion via deltagelse i klimaprojekter, der skaber permanente og målbare CO2-reduktioner. Fælles for de klimaprojekter Vitapus deltager i er, at de verificeres af Gold Standard, der oprindeligt er startet af Verdensnaturfonden (WWF).

Her kan du læse mere om et af de klimaprojekter Vitapus har deltaget i.

Her kan du læse mere om flyselskabernes og rejsebureauernes muligheder i forhold til CO2-neutralisering af flyrejser.

Henrik Skov udtaler

“Hos Skov Rejser er vi meget interesseret i, at tage et samfundsmæssigt ansvar. Derfor har vi indgået et samarbejde med Vitapus, hvilket betyder at vores kunder nu kan CO2-neutralisere deres flyrejser.”

Henrik Skov fortsætter: “Vi har arbejdet længe på at kunne tilbyde vores kunder denne mulighed, og er meget tilfredse med resultatet. Vi håber derfor, at det er noget, som vores kunder vil vægte højt”.

Tilmelding

Første års deltagelse 2.499 DKK ex. moms. Herefter 1.999 DKK ex moms pr. år. Kontigentet betales forud.

12 + 2 =