Annoncering CSR-Mærket 2018

Nu åbner vi op for flere forskellige muligheder for annoncering på csr-maerket.dk.

Hver måned besøger massere af virksomheder og privatpersoner CSR-Mærkets hjemmeside. Det giver dig gode muligheder for at profilere din virksomhed gennem annoncering på vores hjemmeside.

Er du interesseret i annoncering på CSR-Mærkets hjemmeside, så er det her, du kan finde den nødvendige information og læse nærmere om dine muligheder.

Tag kontakt til info@csr-maerket.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om dine muligheder. Du kan også ringe til Emil Jørgensen på telefon: 30 55 56 11

 

CSR case

Arbejder din virksomhed med CSR, så har du mulighed for at få udarbejdet og præsenteret en CSR case omhandlende din virksomheds arbejde med det samfundsmæssige ansvar. Din CSR case og virksomhed vil blive præsenteret på vores hjemmeside.

 

Bannerreklame

Du har også muligheden for at få integreret din bannerreklame på CSR-Mærkets hjemmeside. Du kan selv levere det grafiske materiale eller kan vi stå for at udarbejdelsen i samspil med dig. Bannerreklamen kræver naturligvis vores godkendelse.

 

Deltagelse i vores mærkningsordning

Hvis de 2 ovenstående muligheder ikke er det du ønsker, så har du også muligheden for at blive profileret på CSR-Mærkets hjemmeside ved at deltage i vores mærkningsordning. Mærkningsordningen har til formål at sprede budskabet om CSR, og inspirere virksomheder til at tage et samfundsmæssigt ansvar. Som deltagende virksomhed vil du blive optaget på vores deltagerliste.

Her kan du tilmelde din virksomhed.

 

Andre muligheder

Har du andre ønsker til annoncering, så er du meget velkommen til at lave en forespørgsel. I din forespørgsel bedes du venligst uddybe dine ønsker og behov. Vi vil efterfølgende tage stilling til, hvorvidt vi kan opfylde det, som du efterspørger.

Send en besked

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at annoncere på CSR-Mærkets hjemmeside, så kan du anvende nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

14 + 6 =